Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Azaris.ro - Pantofi Online.

Site-ul Azaris.ro - Pantofi Online este operat de societatea RESPONSIBLE BUSINESS SRL, cu sediul in Corbeni nr. 1-3, Bucuresti, Sector 2, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40 /4038 /2013, CUI RO31424200.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Azaris.ro - Pantofi online, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Azaris.ro - Pantofi online in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Azaris.ro - Pantofi online si a tertilor cu care Azaris.ro - Pantofi online are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Azaris.ro - Pantofi online, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Azaris.ro - Pantofi online nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati la  0732 01 96 40 sau prin e-mail la contact@azaris.ro.

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  
  

  
Instagram

Viziteaza magazinul Azaris.ro pe ShopMania