Consurs

concurs primavara copiilor

Avem concurs pentru mamici si tatici, beneficiari cei mici! Alege din Colectia Noua pentru Copii incaltamintea preferata pentru copilul tau si ti-l incaltam GRATUIT!

Regulament Concurs “Primavara copiilor”


Art 1 - ORGANIZATOR
Art.1.1 - Concursul este organizat de S.C. RESPONSIBLE BUSINESS S.R.L.


Art.2 - DREPTUL DE PARTICIPARE
Art.2.1 - La acest concurs poate participa orice parinte, membru al comunitatii Facebook, care are copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 14 ani, indiferent de nationalitate. Participarea este gratuita.
Art.2.2 - Nu pot participa la concurs angajatii Organizatorului, precum si membrii familiilor acestora pana la gradul 3.
Art.2.4 - Participarea la concurs constituie acordul ca numele participantilor si castigatorilor intrate in concurs sa poata fi facute publice pe pagina www.facebook.com/AzarisFashion.


Art.3 - PERIOADA DE DESFASURARE
Art.3.1 – Concursul se desfasoara in perioada 06 - 11 aprilie 2016.


Art.4 - PROCEDURA DE INSCRIERE
Art.4.1 - Inscrierea la concurs se face prin accesarea paginii www.facebook.com/AzarisFashion; se apasa butonul "Imi place / Like” din partea de sus a paginii, se apasa butonul “Imi place / Like” aferent pozei de concurs, se intra pe site-ul www.azaris.ro si se alege incaltamintea pentru copii care va place cel mai mult. Apoi, se lasa un comentariu pozei de concurs cu link-ul catre produsul ales.
Art.4.2. - Sunt eligibile doar modelele de incaltaminte din colectia pentru copii din magazinul www.azaris.ro.
Art.4.3. – Un participant nu are voie sa lase mai mult de un comentariu la poza de concurs.
Art.4.4. – Nu vor fi luati in considerare participantii care au lasat comentariu cu link catre alte produse din site decat cele din colectia pentru copii.


Art.5 - DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Art.5.1 - In extragerea castigatorilor vor fi luati in considerare doar participantii fani ai paginii www.facebook.com/AzarisFashion, care au dat like imaginii de concurs si care au lasat un comentariu cu link-ul catre un produs din colectia pentru copii.
Art.5.2 - Luni, 11 aprilie 2016, la ora 23:59, se va incheia concursul.
Art.5.3 - Castigatorii vor fi afisati pe pagina www.facebook.com/AzarisFashion, in ziua de 12 aprilie 2016, pana cel tarziu ora 23:59.
Art.5.4 – Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sort.
Art.5.5 - Fiecare castigator va trebui sa trimita pana in data de 15 aprilie 2016 un mesaj privat pe pagina www.facebook.com/AzarisFashion, prin care sa comunice datele de contact (nume, prenume, e-mail, numar de telefon) pentru a intra in posesia premiului.
Art.5.6. – Dupa revendicarea premiului, castigatorii sunt rugati sa posteze pe pagina www.facebook.com/AzarisFashion o poza cu fericitul posesor al premiului.


Art.6 - PREMIILE
Art.6.1 – Se vor acorda 3 premii constand in:

Premiul IGRATUIT articolul de incaltaminte pentru copii catre care castigatorul a facut referire in comentariul la fotografia de consucurs.

Premiul II – un voucher de cumparaturi cu 10% reducere pentru cumparaturi in cadrul magazinului online www.azaris.ro pentru orice categorie de incaltaminte, in limita stocului disponibil.

Art.6.2 – Voucher-ul nu este transmisibil, nu poate fi inlocuit pentru contravaloarea in bani a acestuia si poate fi folosit pana cel tarziu in data de 30 aprilie 2016.


Art.7 - ALTE CLAUZE
Art.7.1 – RESPONSIBLE BUSINESS SRL se obliga sa respecte drepturile conferite de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (Monitorul Oficial nr.790 din 12 Decembrie 2001) modificata si completata si ale Legii Nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Aceste date sunt proprietatea exclusiva a companiei RESPONSIBLE BUSINESS SRL care se angajeaza sa nu comunice sau sa divulge chiar partial aceste informatii.
Art.7.2 - Organizatorul concursului nu isi asuma responsabilitatea pentru intreruperile intervenite oricand, si indiferent de cauza, ale serviciului de Internet si/sau a site-ului www.facebook.com, indiferent de motivul intreruperii.
Art.7.3 - Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente, in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe durata concursului, urmand ca modificarile sa intre in vigoare dupa publicarea acestora in prealabil.

Pentru mai multe informatii contacteaza echipa Azaris.ro - Pantofi Online la 0732 01 96 40 sau prin e-mail la contact@azaris.ro.

  
  
  

Categorii

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?