Voucher CADOU

azarisfashion

Iti place ce ai incaltat de pe Azaris.ro?

Posteaza pe timeline-ul nostru o poza in care ne arati cat de bine iti sta in incaltamintea achizitionata de pe Azaris.ro si aduna Like-uri! Postarea cu cele mai multe Like-uri castiga un voucher cu 10% REDUCERE!

 

REGULAMENT

 

 • Participantii se vor putea inscrie in campania Azaris.ro - Pantofi Online astfel:
  • In perioada 06 – 13 aprilie 2016, participantii la promotie trebuie sa acceseze pagina de Facebook Azaris Fashion: https://www.facebook.com/AzarisFashion
  • sa incarce o poza in care sa fie incaltati cu incaltaminte achizitionata de pe www.azaris.ro. Fisierul de tip fotografie nu trebuie sa depaseasca 3 MB. Vor fi acceptate fotografiile in format: jpg, jpeg, png. Participantul declara pe proprie raspundere ca imaginile inscrise in concurs ii apartin si are drept de folosinta asupra acestora.
 • Se pot inscrie doar persoane care au achizitionat incaltaminte de pe Azaris.ro - Pantofi Online in perioada 01-31.03.2016, iar in poze trebuie sa fie doar incaltaminte din colectiile Azaris.ro - Pantofi Online.
 • Sunt valabile doar pozele publicate pe timeline-ul paginii de Facebook Azaris Fashion cu hashtag-ul #azarisfashion.
 • Votarea va putea fi facuta prin acordarea de Like-uri postarilor inscrise in concurs, pe timeline-ul paginii de Facebook Azaris Fashion.
 • Castigatorul va fi ales prin contorizarea numarului de Facebook Likes stranse la postarile de pe pagina Azaris Fashion ce includ hashtag-ul #azarisfashion si anuntat prin canalele de comunicare existente: e-mail si pagina de facebook a magazinului.
 • Voucherul are valabilitate 3 luni si se poate folosi pentru viitoare cumparaturi in magazinul Azaris.ro - Pantofi Online pentru orice categorie de incaltaminte, in limita stocului disponibil. Voucher-ul nu e transmisibil si nu poate fi inlocuit pentru contravaloarea in bani a acestuia.
 • Termenul limita pentru inscrieri si votari este 13.04.2016. Data la care va fi anuntat castigatorul este 14.03.2016.
 • Validarea participantilor se face folosind datele de indentificare ale comenzii aferente achizitiei din baza de date a magazinului.
 • Organizatorii isi rezerva dreptul de a respinge orice postare care e defaimatoare, obscena sau care nu respecta tematica campaniei asa cum este descrisa.

 

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul campaniei, decizia comisiei Organizatorului este definitiva.

Pentru mai multe informatii contacteaza echipa Azaris.ro - Pantofi Online la 0732 01 96 40 sau prin e-mail la contact@azaris.ro.

  
  
  

Categorii

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  
Instagram

Viziteaza magazinul Azaris.ro pe ShopMania